Vlad Nanca on Thu, 6 Jan 2005 12:50:53 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] incepem 4 call for contributions[va rugam forwardati la cei interesati]

informatie existenta si pe www.2020.ro/fanzine 

 

 

Incepem numarul 4

 

La un an de zile de la primul numar fanzinul INCEPEM continua cu numarul patru cu acelasi tiraj de 10 exemplare dar cu o noua regula foarte importanta: fiecare contributie trebuie sa fie ALB NEGRU. Oricine poate contribui la realizarea fanzinului in urmatoarele conditii: 

Fiecare contributie trebuie sa fie ALB NEGRU, format A4 si sa fie in 10 exemplare. Fiecare exemplar va fi folosit la realizarea unei reviste. In felul asta cine contribuie se ocupa de cheltuiala realizarii paginilor lui. Se pot trimite mai multe pagini cu conditia sa fie in 10 exemplare. (de ex un text de patru pagini va fi copiat de 10 ori = 40 de pagini). Fiecare pagina trebuie sa aiba ambele parti folosite(altfel se elimina din start contributia). Se pot trimite xeroxuri, printuri, plastic, textil etc cu conditia sa fie ALB NEGRU, sa pastreze fomatul A4 si sa fie folosite ambele parti. 

Tema celui de-al patrulea numar este FARA TITLU. Fiecare contributie va fi trimisa pe adresa lui Stefan Tiron (Aleea Compozitorilor 6a, bloc 822, ap35, sc A, et8, sector 6, Bucuresti). Dupa ce se vor lega 10 exemplare Fanzinul va fi aratat publicului intr-un vernisaj la o data si locatie care urmeaza sa fie stabilite.

 

INCEPEM no4

Tema: FARA TITLU

Deadline: 25 februarie 2005

Nu uita: alb negru, A4, fata-spate, de 10 ori

Adresa: Stefan Tiron, Aleea Compozitorilor 6a, bloc 822, ap35, sc A, et8, sector 6, Bucuresti

 

FOARTE IMPORTANT:

  Contributiile care nu respecta datele tehnice (alb negru, A4, fata-spate, 10 exemplare) nu vor fi luate in considerare. Am ajuns la concluzia asta dupa ce numerele trecute s-a intarziat mult data lansarii datorita problemelor cauzate de nerespectarea datelor tehnice.
  Deadline-ul de 25 februarie nu se va mai extinde, orice contributie care va depasi deadline-ul nu va fi luata in considerare. Din cauza extinderii termenelor si a contributiilor tarzii am fost nevoiti sa amanam data lansarii numarului trecut.

 

DE CE ALB NEGRU?

  Decizia de a impune aceasta noua regula a fost motivata de mai multi factori. Costurile producerii unor lucrari alb negru sunt mult mai mici si aceasta regula ar mari numarul de participanti. 
  Ca urmare a vanzarii unor exemplare din numerele trecute in contul Incepem s-au strans niste bani. Acesti bani vor fi investiti in producerea unei reviste alb negru cu tiraj de 300-500 de exemplare. In urma contributiilor la numarul 4 (dar si 1, 2, 3) se vor selecta colaboratori pentru revista.

 

Cat de ALB, cat de NEGRU?

Nu suntem neaparat interesati de cateva fotocopii alb negru, nu ne gadim neaparat la cheap. Cautam o noua abordare a alb negru lui, cu contraste puternice si mai ales texturi noi. Ceea ce a lipsit numerelor trecute a fost textul, procedee tehnice deosebite (gravuri, textil, etc) si o chestionare mai directa a canoanelor paginii(sus/jos, margine/centru, ordinea citirii, lizbilitatea). Depinde de voi ceea ce faceti, nu uitati tema: FARA TITLU

 

 

Pentru mai multe informatii contactati-l pe Vlad Nanca pe emailul vladnanca@yahoo.com. 

Pentru informatii in legatura cu fanzinul incepem si proiectele 2020 : www.2020.ro 

Vlad Nanca

Calea Grivitei 39, Apartament 8, Sector 1, 010703 Bucuresti ROMANIA
Tel +40 21 6504452  / Fax +40 21 3121311 / Mobile +40 723 240434
www.2020.ro
		
---------------------------------
 ALL-NEW Yahoo! Messenger - all new features - even more fun! 
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/