Asociatia ECUMEST on Mon, 24 Jan 2005 12:21:42 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: CALL - Pepinierele europene pentru tineri artistilanseaza un nou program de mobilitate - mapXXL


INFO ARCult* 
Subiect:  CALL - Pepinierele europene pentru tineri artisti lanseaza un nou program de mobilitate - mapXXL 


Pepinierele europene pentru tineri artisti lanseaza un nou program de mobilitate pentru anul 2005: mapXXL - encounter and joint creation. 

Acest program este deschis oricarui artist intre 20 si 35 de ani, originar sau lucrind in una dintre cele 25 de tari membre ale programului - Austria, Belgia, Bulgaria, Canada-Quebec, Cehia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia & Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia.

Programul incepe in iulie 2005, data limita de depunere a dosarelor este 12 martie 2005.

Mai multe detalii despre acest program si formularele de inscriere sint disponibile in pagina de Stiri ARCult la http://www.ecumest.ro/arcult/stire_05_01_21.htm.
*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare/Dezabonare INFO ARCult" la ecumest@ecumest.ro. 
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la www.ecumest.ro/arcult.htm. 
____________________________ 
Asociatia Culturala ECUMEST 
Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti 
Tel/fax: 021-21 22 100 
E-mail: ecumest@ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/