Asociatia ECUMEST on Fri, 28 Jan 2005 10:20:23 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Mecanismul 1% - o mare oportunitate pentru ONGuri


INFO ARCult* 
Subiect: Mecanismul 1% - o mare oportunitate pentru ONGuri


Incepind cu anul 2005, organizatiile neguvernamentale au la indemina un mecanism nou de finantare - 1%, prin care orice cetatean poate decide cum este cheltuit un procent de 1% din impozitul sau pe venit, dirijind in mod direct echivalentul acestuia catre o organizatie non-profit. 

Normele de aplicare ale acestei prevederi, emise de catre Ministerul de Finante, au intrat in vigoare la data de 17 ianuarie 2005.


Mai multe detalii despre mecanismul 1%, despre normele de aplicare a acestuia, precum si alte prevederi relevante in domeniu sint disponibile in pagina de Stiri ARCult: http://www.ecumest.ro/arcult/stire_05_01_26.htm. 


*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare/Dezabonare INFO ARCult" la ecumest@ecumest.ro. 
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la www.ecumest.ro/arcult.htm. 
____________________________ 
Asociatia Culturala ECUMEST 
Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti 
Tel/fax: 021-21 22 100 
E-mail: ecumest@ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/