Asociatia ECUMEST on Fri, 28 Jan 2005 15:33:40 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Masuri legislative planificate pentru domeniulcultural pentru 2005-2008


INFO ARCult* 
Subiect: Masuri legislative planificate pentru domeniul cultural in "Programul legislativ al Guvernului Romaniei pentru perioada 2005-2008"

Potrivit unui comunicat din data de 27 ianuarie 2005, in sedinta de ieri, Guvernul a adoptat "Programul legislativ al Guvernului Romaniei pentru perioada 2005-2008 - Principalele reglementari". 

Documentul include si un capitol dedicat masurilor legislative prevazute pentru domeniul cultural in perioada 2005-2008. 


Consultati extrasul incluzind aceste masuri in pagina de Stiri ARCult: http://www.ecumest.ro/arcult/stire_05_01_28.htm. 


*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare/Dezabonare INFO ARCult" la ecumest@ecumest.ro. 
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la www.ecumest.ro/arcult.htm. 
____________________________ 
Asociatia Culturala ECUMEST 
Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti 
Tel/fax: 021-21 22 100 
E-mail: ecumest@ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/