galeria on Wed, 9 Mar 2005 12:33:15 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Precizare privind Galeria ArTei in dezbaterea dintre Teodor Graursi Vlad Nanca


Avind in vedere ca in discutia voastra a aparut numele Galeriei ArTei, am sa fac urmatoarele precizari:


Prezentarea Galeriei ArTei

ArTei, galerie de arta contemporana, īsi propune sa devina un spatiu al comunicarii si al interactiunii: interactiunea dintre Bucuresti si restul centrelor artistice din tara, interactiunea dintre artisti, critici si public, interactiunea dintre diversele moduri de expresie artistica.
 
Galeria ArTei ofera noi perspective catre fenomenul artistic contemporan, urmarind crearea unei piete de arta stabile si diversificate.

Galeria ArTei este prima galerie bucuresteana care pune accentul pe reprezentarea unor artisti din tara: Timisoara, Sibiu, Cluj, Arad, Bistrita, Oradea, Iasi.

Agenda galeriei va cuprinde expozitii de arta plastica si arhitectura, precum si o serie de evenimente (expunerea unor designeri internationali, proiectii de film, lansari de carte, muzica).
Īn acest sens, Galeria ArTei  porneste de la ideea unui program dinamic si inedit. Este deschisa parteneriatelor si colaborarilor dorind sa īncurajeze dialogul cultural.

Prin intermediul formulei open days spatiul galeriei se transforma īn primele zile ale fiecarei expozitii, īntre orele 18 si 20, īntr-un loc al īntālnirilor speciale:  posibilitatea unor convorbiri cu artisti, curatori, critici.
Īn  prima vineri a fiecarei luni, galeria este deschisa pāna la ora 24, invitāndu-si prietenii sa participe la evenimente, proiectii de film, dezbateri, concerte. 

Galeria pune la dispozitia colectionarilor o baza de date virtuala, cu opere de arta disponibile pictura, sculptura, grafica, fotografie, design, ceramica, etc. De asemenea, ofera consultanta īn configurarea si diversificarea colectiilor particulare si publice.


Stafful Galeriei ArTei

Radu George Dumitriu - Manager Galeria ArTei & Manager Aqua Branding Studio (firma care se ocupa de marketing si publicitate pentru Galeria ArTei)
Dan Dragoiu - Presedinte Concept Electronics (firma de IT si consultanta in domeniul IT) - partener si finantator al Galeriei ArTei
Serban Sturza - Presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania - partener si consultant al Galeriei ArTei


Activitatea Galeriei ArTei

Galeria ArTei s-a deschis in decembrie 2004 cu o expozitie Ion Dumitriu, a fost urmata de prima expozitie de arhitectura - Lipscania si gazduieste acum o expozitie eveniment Stefan Bertalan.Mentionez ca Galeria ArTei este o galerie independenta, a carei activitate nu se inscrie in programul expozitional al UAP.
Singura relatie dintre galerie si UAP este de natura economica, galeria platind chirie lunara UAP-ului pentru spatiu.Pentru alte datalii va stau la dispozitie.

Radu George Dumitriu
Manager

_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/