Asociatia ECUMEST on Wed, 16 Mar 2005 14:20:13 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Sustineti creativitatea: 1% pentru crearea unui fond de sprijinirea tinerilor artisti


Asociatia Culturala ECUMEST: 1% pentru tinerii artisti din Romania


Incepind cu anul 2005, contribuabilii persoane fizice pot decide direct asupra folosirii unei parti din impozitul datorat statului prin directionarea catre o organizatie non-profit a 1% din acest impozit.

Puteti contribui la crearea unui fond de sustinere a tinerilor artisti din Romania, daca la depunerea declaratiei de venit global veti directiona 1% din impozitul dvs. catre Asociatia Culturala ECUMEST. Cum: prin completarea, in Declaratia de venit global (respectiv Formularul 200, capitolul H.2), a datelor noastre de identificare, dupa cum urmeaza: 

Nume: Asociatia Culturala ECUMEST
Cod fiscal: 12384576
Cod IBAN: RO23 RNCB 501 00001 7963 0001/ROL

Un fond de sustinere a tinerilor artisti romani ar permite continuarea si dezvoltarea activitatilor de sprijinire a mobilitatii si creativitatii tinerilor artisti initiate de asociatie incepind cu anul 2002: calatorii de studiu si participari la festivaluri internationale pentru facilitarea unei veritabile confruntari cu tendintele artistice internationale; organizarea cu regularitate a unor ateliere dedicate artistilor din diverse domenii, etc.

Mai multe detalii despre activitatea ECUMEST sint disponibile la www.ecumest.ro sau contactindu-ne la coordonatele de mai jos.

Va multumim pentru sprijin.


Echipa ECUMEST

__________________
Asociatia ECUMEST 
Adresa: Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti 
Tel/fax: 021-212 21 00 
E-mail: ecumest@ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro --------------------------------------------------------------------------------

Infiintata in 1998 si activind atit in Romania, cit si in tarile Europei de est, Asociatia ECUMEST deruleaza proiecte nationale si internationale menite sa conduca la o dezvoltare si o profesionalizare a sectorului cultural, la o imbunatatire a cadrului in care acest sector functioneaza, avind totodata ca scop permanenta sustinere a creativitatii si facilitarea cooperarii intre tinerii artisti din regiune, ca raspuns la nevoia generala de dialog si mobilitate pe plan european.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/