Valentin Panduru on Mon, 21 Mar 2005 11:15:23 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Alternativ (21.03.2005)
	La inceputul lui martie 1976, realizatorul emisiunii "Metronom" de la Europa Libera, Cornel Chiriac, era asasinat intr-o parcare din Munchen. In aceasta perioada Alternativ incearca o aducere aminte a omului de la radio cu toate muzicile bune. Asculta secvente din emisiuni si randuri rupte din imaginea unei amintiri dragi, Dan Goanta, Monica Andrei, Noel Bernard, Doru Ionescu. Citeste si asculta www.alternativ.ro/cornelchiriac.htm Vino pe 30 martie la Club Prometheus. O seara speciala alaturi de Cornel Chiriac.


	30 de ani de cand cenzura, comunismul si toate cele din vremurile alea negre ne mai lasa fara ceva al nostru. Nici azi nu suntem foarte departe. Managerul trupei Luna Amara ne-a trimis cateva randuri despre ceea ce pare sa fie un sabotaj asupra trupei: "In 28 februarie trebuia sa apara interviuri cu Mihnea Blidariu(nr. voce, chitara, trompeta in trupa), despre cartea sa de poezie "No Future" si Richard Constantinidi, managerul formatiei LUNA AMARA la TVR Cultural. Interviurile au fost luate inainte de concertul din Underworld (24 februarie). Cu regret, am inteles ca emisiunea nu mai apare NICIODATA. www.alternativ.ro/stirea.htm


	Cine vrea sa participe la a doua editie de Workshop la Timisoara, la TMBASE, mai are numai 4 zile pentru inscriere.Rolul acestui atelier este de a aduce împreuna începatori dar si avansati din întreaga tara pentru a aborda aspecte diverse (artistice, creative, promotionale, sociale, tehnice s.a) care ulterior ar trebui sa se concretizeze atât în realizarea unor proiecte comune ale muzicienilor/artistilor români si straini, dar si în creatii/prestatii de calitate ridicata, comparabile cu cele ale moderatorilor invitati. Invitatii acestei editii sunt: DJ Vadim, Smithmounger, JFB si Michi(Suie Paparude). Cine vrea sa inteleaga ce se petrece in electrou' romanesc, si nu numa' www.alternativ.ro/stirea.htm data limita 25 martie.


http://www.bbc.co.uk/

This e-mail (and any attachments) is confidential and may contain
personal views which are not the views of the BBC unless specifically
stated.
If you have received it in error, please delete it from your system. 
Do not use, copy or disclose the information in any way nor act in
reliance on it and notify the sender immediately. Please note that the
BBC monitors e-mails sent or received. 
Further communication will signify your consent to this.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/