Asociatia ECUMEST on Fri, 12 May 2006 15:09:00 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Seminar de training: Managementul si finantarea proiectelor culturale (Bucuresti, 25-27 mai 2006)


Asociatia ECUMEST10 mai 2006
Seminar de training: Managementul si finantarea proiectelor culturale
Bucuresti, 25-27 mai 2006
Data limita de inscriere: 17 mai


Dezvoltarea unui proiect cultural, dincolo de scrierea unei cereri de finantare, atragerea de fonduri private si dezvoltarea unei relatii arts-business pe termen lung, oportunitatile de finantare a proiectelor culturale si managementul de proiect in domeniul artistic sint tematicile abordate in cadrul unei noi sesiuni de training organizate de ECUMEST. Aura Corbeanu, Oana Radu si Julia Rowntree vor anima un seminar care are scopul de a informa si de a participa la imbunatatirea performantei operatorilor culturali din Romania in domeniul dezvoltarii si organizarii proiectelor culturale. De asemenea, seminarul urmareste sa faciliteze o mai buna cunoastere si un dialog intre operatorii culturali din Romania participanti la training si un schimb de experienta privind modul de dezvoltare si implementare a proiectelor lor. 

Sesiunea se adreseaza tinerilor operatori culturali activi la nivel local sau national in organizatii culturale publice sau private, care au o minima experienta in domeniul initierii si organizarii de proiecte culturale. Sesiunea este deschisa unui numar de 20 participanti. 

Seminarul va avea loc la Biroul de Informare al Consiliului Europei la Bucuresti (Str. Alexandru Donici nr.6). 

Selectia participantilor se va face de catre organizatori, pe baza formularului de inscriere completat de candidati si transmis ECUMEST la coordonatele de mai jos. Formularul de inscriere, precum si structura si programul sesiunii pot fi descarcate de la www.ecumest.ro.

Participarea la training a candidatilor selectionati este gratuita, pe baza sprijinului asigurat de finantatorii proiectului. Pentru a beneficia de sesiunea sustinuta in limba engleza de Julia Rowntree, care presupune si o interactivitate importanta, este necesara o buna cunoastere a limbii engleze. Precizam ca organizatorii acopera exclusiv costurile seminarului si prinzul in cele trei zile de seminar, cheltuielile de transport si cazare legate de participarea la training fiind in sarcina participantilor.

Pentru inscrieri trimiteti formularele completate Stefaniei Ferchedau, coordonator proiect, la stefania@ecumest.ro, pina la data de 17 mai 2006. 
Pentru detalii suplimentare contactati-ne pe adresa stefania@ecumest.ro sau la tel/fax: 021-319 27 11.


Seminarul face parte din proiectul "Organizarea unor sesiuni de formare si perfectionare a operatorilor culturali din Romania in contextul integrarii in Uniunea Europeana" initiat de Asociatia ECUMEST si sustinut de Fondul Cultural National. Prezenta sesiune beneficiaza totodata de sprijinul British Council Romania si al Biroului de Informare al Consiliului Europei la Bucuresti.

Asociatia ECUMEST
Str. Batistei 14, 020937 Bucuresti
Tel/fax: +40-21-319 27 11

Email: ecumest@ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/