PAVILION [contemporary art & culture magazine] on Tue, 23 May 2006 06:03:11 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Conferinta de Presa Bucharest Biennale


BUCHAREST BIENNALE SE DESCHIDE PE 25 MAI 2006


BUCURESTI, 23 Mai 2006 – Bienala Internationala de Arta Contemporana Bucuresti se va deschide in 25 mai 2006. In aceeasi zi va fi organizata o conferinta de presa.


Joi, 25 Mai 2006, orele 11.00, la Info Point Bucharest Biennale 2 (Teatrul National Bucuresti, etaj 4, intrarea Laptaria lui Enache) va avea loc conferinta de presa dedicata deschiderii oficiale a Bienalei Internationale de Arta Contemporana Bucuresti.

La conferinta de presa va participa curatorul BB2, Zsolt Petranyi, precum si o parte din artistii bienalei aflati la Bucuresti pentru realizarea unor lucrari specifice.

Cu aceasta ocazie jurnalistii vor primi programul bienalei, harta spatiilor, precum si programul evenimentelor paralele, si vor avea ocazia sa afle detalii despre acest eveniment chiar de la cei implicati.

Bucharest Biennale este o structura ce doreste sa transforme Bucurestiul intr-un cimp de actiune artistica, sa sparga izolarea culturala si sa stabileasca un parteneriat pe termen lung intre Capitala Romaniei – care este un oras marturie a implicarii politice in fiecare element al vietii cotidiene - si Europa.

Bucharest Biennale doreste totodata sa incurajeze creativitatea artistica, accesul public la cultura, diseminarea artei, dialogul intercultural si cunoasterea culturii contemporane europene si din afara Europei.

Site-ul oficial al Bucharest Biennale este www.bucharestbiennale.org

Organizatorul Bucharest Biennale este revista de arta si cultura contemporana PAVILION (www.pavilionmagazine.org) editata de Asociatia Culturala Artphoto, organizatie non-profit si non-guvernamentala.

Pentru informatii si detalii puteti contacta biroul de presa (Project & Communication Manager: Alexandra Hagiu-Manda) prin email la alexandra.hagiu@pavilionmagazine.org sau telefon 0740140233.


Echipa BB2

Curator: Zsolt Petrányi
Co-Directors: Razvan Ion & Eugen Radescu
Projects & Communications Director: Alexandra Hagiu-Manda
Assistant Curator: Claudia Martins
Assistant Project Director: Sebastian Negulescu
Communications Manager (Budapest): Andreea Anca Strauss
Interns: Felix Vogel, Nora Dorogan, Andreea Manolache, Ramona Zemache, Ioana Stoian._______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/