ILARIA RALUCA DEMETRESCU on Mon, 7 May 2007 12:06:07 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Un prost arunca o piatra si 10 destepti se chinuie sa o scoata


Desi vorba asta trebuie revizitata si citita astfel: Un destept(Gorzo adica) arunca o piatra si restul de prosti se chinuie sa o scoata( adica toti cei care fac comentarii).
Ca de obicei Gorzo si-a atins scopul: sa faca sa se vorbeasca despre el si despre ceea ce face, sau sa socheze, sau sa deranjeze. Artistul Gorzo a avut chef sa faca un alt stencil prin oras ca sa se distreze si bine a facut! Sunt sigura ca figura stearsa si vicleana,total lipsita de umor a lui Tariceanu si a altor 200 de dobitoci la fel ca el nu inspira pe nimeni, iata de ce nu e folosita de artisti.
Cat despre MNAC da,e atasat de blazonul lui Nastase, deci al PSD-ului din pacate. Din fericire bine ca exista aceasta institutie! Mie altele mi se par ciudate acolo. Faptul ca un director e numit pe viata ("curat murdar mon cher!").In afara de asta si postul de director artistic ( o doamna cu nevroze ) e ocupat nu se stie cum. Se spune ca se datoreaza prieteniei familiei domnisoarei de mai sus cu d'alde Ion Iliescu si Adrian Nastase. Desigur nu e nimica nou in faptul ca asemena posturi se ocupa in lumea unde arta se intampla de-adevaratelea, in urma unor concursuri de super proiecte, si a unei experiente interesante de curatoriat, de obicei internationale, sau macar europene. Daca s-ar schimba directorii s-ar schimba si gastile si asta e scarbos in Romania, valoarea iese din gasti.
Pana una alta singurii independenti din tara asta sunt galeriile private. Cinste lor!


_________________________________________________________________
Personnalisez votre Messenger avec Live.com http://www.windowslive.fr/livecom/


_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/