Ovidiu Octav Florea on Tue, 8 May 2007 14:02:34 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: [Nettime-ro] All Gore please no more...


Gaaaaaaaaaaaabi........in solda cui esti frate....
  - provoci dezbaterea...evenimentul...aiureli 
  - noi comentam...dezbatem...aiureli
  - cine face culegerea datelor / cine face interpretarea datelor / cine redacteaza raportul si cine primeste raportul????
  - te bagi in seama, esti platit sau faci parte din soft?...esti programat si cineva se bucura de munca ta?........inginerie/conspiratie sau hazard (istoric, biologic si cultural) 
  
 Nu putem scapa prostitutiei...singura cale este retragerea/penitenta/asceza...credinta....si aici ma tem ca nu imi pot asuma riscul unui comentariu!...renuntare sau prostituare... that's it!
  
 ...Go-gorzo este un mare artist...Partzovsky de asemeni....care spre deosebire de mine si altii ca mine, fara dumnealor Romania nu ar exista...Iar eu ma voi dedica difuzarii GO&NO-reii....o bacterie binefacatoare libido-ului masculin!...si deci doamnelor...vectori devotati de transmisie intru binele si fericirea proprie.
  
 Gata ....am terminat....circul!
  
 ******************************************************************************************************
  
 Imi cer scuze...ma VOI TACE...imi cer scuze de la cei care s-au simtit ofensati!
  
 Violenta limbajului....limba VIOLENTA...o optiune pentru a combate pup-in-curismului in general...si de ce nu, pentru iritarea fufelor intr-o permanenta stare de fascinatie si asteptare a intalnirii cu un presupus orgasm promis...incercati GO&NO-reea fetelor...mancarimile fac bine la mucoasa!...INSERTIA ERA PENTRU...DA'NE IASHI....o militanta ferventa a valorilor acestui neam....Prima doza este gratuita...CUM O DORESTI SCUMPETE...INJECTABILA SAU PE CALE ORALA?
  
 ....Ce spuneati domnule Bold-ovin?!...aha...despre ALGORitmuri parca era vorba ...
  
 Nu pot sa incetez...tentatia este mai puternica decat vointa mea!
  
 Mai fac o incercare!
  
 *********************************************************************************************************
  
 SUNT ASALTAT SI AMENINTAT DIN TOATE PARTILE...MI-AU FOST SPARTE ROTILE LA MLASTINA....MAILURI SI BLESTEME....NU MAI FAC FATA!...SINGURA NECUNOSCUTA...SI IMI FAC AUTO-CRITICA DACA ESTE CAZUL....
  
 ****************************************************************************************************
 DACA (SI NUMAI DACA) INTRADEVAR GORZO NU ESTE AUTORUL CELOR COMENTATE SI DACA CUMVA AVEM DE A FACE CU UN DISCIPOL SAU EXEGET CARE SI-A DEPASIT ATRIBUTIILE, ATUNCI IMI PARE RAU...DAR NU AM PUTUT RATA OCAZIA DE A DEBITA NISTE TAMPENII CARE SINCER...MI-AU FACUT PLACERE!
  
 Nu stiu ce sa ma fac nu reusesc ; stau si ma intreb de unde atata rautate in mine...uffffffffff
  
 Mai incerc o data!
  
 *********************************************************************************************************
  
 NU AM NIMIC PERSONAL CU ACESTI DISTINSI DOMNI NU-I CUNOSC!...GATA cetatenilor, NU MAI DATI!...AM PROFITAT SI EU DE NISTE OCAZII PENTRU A MA BAGA IN SEAMA!
  
 MII DE SCUZE!...TOT SINCER!..............VOTATI!....DAR VA RUGAM VOTATI !.....ASA CUM VA DICTEAZA CONSTIINTA, RATIUNEA SAU SUFLETELUL....ESTE CONFIDENTIAL SI ESTE DREPTUL SI ALEGEREA DUMNEAVOASTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  
 Go-gorzo....nu este GORZO....un tip iubit si apreciat de catre toti studentii....
  
 PARTZOVSKY NU ARE NICI O LEGATURA.CU DOMNUL PERJOVSCHI DAN
 EXCEPTER UN FAUX AIR DE RESEMBLENCE PHONETIQUE
  ... CU SINGURANTA UN TIP TALENTAT, ONORABIL SI INTEGRU....
  
 RESPECT - DE MAINE VOI INCEPE CAMPANIA ZAMBETULUI PE BUZE SI A AMABILITATII INTRE TOTI CETATENII ROMANIEI!
  
 GABITZU BOLDOVIN, KHLOR SI ALTI LUPTATORI...SI LUPTATOARE...SCUZELE SUNT VALABILE SI PENTRU Domniile Voastre!...SI.... STIMATA DOAMNA NU MAI AVEM GONOREE...INCERCATI IN ALTA PARTE (PE ALTA PLANETA) PENCILINA SI ALTE OTRAVURI AU ERADICAT-O...biata de ea.....A FOST O GLUMITA DE GUST INDOIELNIC!...DOREAM DOAR SA DAU DE INTELES CA NIMENI NU MAI PUNE BOTU' LA TAMPENIILE DE GENUL ASTA...LA SAPA TOATA LUMEA!
  
 dar unii dintre noi mint in afacerea asta...totusi...nu-i asa!?...treaba lor!
  
 Nu'sh ce sa fac dar TOT nu imi iese bine...oare de ce?...NU-I NIMIC MAI INCERCAM!
  
 ********************************************************************************************************
  
 TOTUSI CE TREBUIE RETINUT ESTE CA : 
 - SCUZELE AU FOST SINCERE...
 - RESPECT DREPTUL DUMNEAVOASTRA DE A VA EXPRIMA POZITIA POLITICA...
 - IN CALITATE DE CETATENI (SI DACA DUMNEAVOASTRA ASA CONSIDERATI) AVETI si DREPTUL DE AI APARA cuceririle revolutionare si DEMOCRATIA IN ROMANIA ; LIBERTATEA DE EXPRESIE, PARTIDUL ROMANIA MARE, PE DOMNUL NASTASE SI PATRICIU, PSD - VACAROIU & CO...SUNT CONVINS CA O FACETI DIN CONVINGERE SI DEZINTERESATI...CUM SUNT CONVINS CA SUNTETI CONVINS CA : 
 - BASESCU ESTE UN FASCIST PERICULOS SI SUNT CONVINS CA MUSOLINI ERA UN MIC COPIL PE LANGA BASESCU.... 
 - ....SAU CA GUVERNUL ROMANIEI ESTE O ADUNATURA DE TIPI RESPECTABILI, 
 - CA MATUSA TAMARA ERA BOGATA, 
 - CA TARA ASTA NU A FOST JEFUITA...
 - CA DUMNEAVOASTRA MILITATI PENTRU BINELE NOSTRU SI AL NEAMULUI!...(AS DORI SA VA ROG SA NE LASTI SA NE EXPRIMAM SI NOI PUTIN, DAR CUM SUNTEM NISTE NIMENI PROSTI SI FARA NIMIC IN CUTIUTA CRANIANA, FARA DISCERNAMANT SI CUM CALITATEA DUMNEAVOSTRA DE ARTIST VA DA O OARECE AUTORITATE SI STATUT DE LIDERI DE OPINIE...NU MAI INDRAZNESC SA SPUN NIMIC) - PE CAND O TEZA ARTISTICA - AXIOMA DESPRE INGINERIA GENETICA, BUCATARIA FRAMCEZA SAU INTERESUL DE NE PLASA ECONOMIILE IN ARTA
  
 DECI CUM SUNT CONVINS DE TOATE ASTEA SI DUMNEAVOSTRA SUNTETI CONVINSI DE CONVINGERILE DOMNIILOR VOASTRE....CUM NU INTELEG DE CE SCRIU UNII ZVONARI PE NETTIME RO...(NU MA POT ABTINE SA NU PROFIT DE OCAZIILE CARE-MI SUNT OFERITE - scuze)...IMI VOI REFORMULA A X-A OARA SCUZELE....SI PROMIT SA NU MAI ADUC OFENSE DOMNIILOR VOASTRE DOAR PENTRU FAPTUL CA PUR SI SIMPLU AVETI CONVINGERI POLITICE DIFERITE!!!!!!!!!!!!!!

 RESPECT DOMNILOR SI DOAMNELOR SI SA AUZIM DE BINE!
  
 AM DAT DAT TOT CE AM PUTUT!
  
 GABI...DECI SPUI CA AL GORE ALA SE LAUDA?!
  
  
  
  
  
  
 

Gabriel Baldovin <gabal@email.ro> wrote:
 Am vazut la Centrul cultural Ceh un documentar despre Al Gore intitulat An Inconvenient Truth si premiat cu Oscarul in 2007. Cand aud de Oscar nu prea dau navala, cu atat mai putin cu cat autorul lui este un politician, dar la Centul Ceh am vazut lucruri interesante si am zis sa merg. Desi este vorba despre incalzirea globala si despre ecologie totusi cred ca documentarul era despre Al Gore. Discursul sau asupra incalzirii globale era din cand in cand intrerupt cu patetice reevocari ale biografiei sale: copilaria, profesorul bun si profesorul rau, pierderea alegerilor la cateva voturi de G. Bush... Damn it, asta a fost chiar lacrimogen... Ma face sa ma gandesc la meciul Romaniei cu Suedia de la campionatul din '94; daca mai rezistam 5 minute... daca nu tragea Panduru peste poarta... daca nu rata Dan Petrescu acel penalty... Ajungeam campioni mondiali. Stapanii fotbalului. Iti dai seama ce fericiti eram noi daca iesea Al Gore presedinte. El copilul de la tara sa ajunge cel
 ma
i puternic om al planetei... Pa na si Bin Laden izbucnea in lacrimi... In mod cert 9.11 nu ar mai fi existat...continuarea la:

{http://baldovin.blogspot.com/2007/05/despre-lucruri-proaste-nu-scriu-de.html - http://baldovin.blogspot.com/2007/05/despre-lucruri-proaste-nu-scriu-de.html}


______________________________________________
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/


 
---------------------------------
Now that's room service! Choose from over 150,000 hotels 
in 45,000 destinations on Yahoo! Travel to find your fit.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/