Ovidiu Octav Florea on Wed, 16 May 2007 13:10:15 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: [Nettime-ro] De ce nu voi merge la vot


De pe lumea cealalta...bouuuuughhhh.....boughhhhh....boughhhhh
 Aurele spectrale a ceea ce banuim a fi fost odinioara pilozitatile unui vivant...se redreseaza...corpul eteric capata in sfarsit o forma abia perceptibila in penumbra mansardei.... o voce aproape sintetica incepe sa articuleze si sa vibreze in toata casaaaa..."Nu va speriiiaaati, sunt euuuu speeectrul lui Octaaav...Imi pare rau ca va deranjez, dar Oaia ai turbata imi strica somnul si nu pot dormi linistit...."
  
 Nedumerit intreb politicos - Ce oaie Stimate Domn?...Raspunsul nu se lasa mult asteptat ; cu o voce trista aratarea pronunta doar un cuvant : "Gabrrrrielaaaa"... Si intr-un acces de isterie maniaco-depresiva is baga degetele in priza. Corpul eteric incepe sa se incinga, devenind incadenscent pentru a sfarsi prin a se dezintegra in particule fine de lumina ,energie si campuri care se risipesc usor cu ajutorul curentilor de aer din mansarda, intr-un spectacol de lumini fascinant; milioane de licurici colorati, in perpetua miscare, linii de camp, energii tradate ; toti si toate pareau a se juca intre ei de-a aurora boreala...Ba chiar mi s-a parut ca spre sfarsit, inainte de a dispare purtati de briza noptii mi-au si scris (in proiectie astrala -he he) "Faire WELL"...un esperanto cred intre francais si english "fa bine"...Cu siguranta vorbea despre vot despre referendum...Daca nu, despre ce altceva atunci?...Este singura chestie care-mi tortureaza spiritul in ultima
 vreme!...Ahhh - votul asta!
  
 Fratilor...si mai ales Gabi Bold-Ovin, mersul la vot este problema dumneavoastra...Va priveste este confidential si cam asta ar fi opinia a 99% dintre cei care poseda mai mult de 3 neuroni conectati intre ei si cu descarcari electrice regulate...Zau... dar sa stii ca este bine cand te exprimi, face bine la ficat... mai spune te rog!... mai spune ; este posibil ca spectacolul fantomatic sa fi fost provocat de tine...Nu vad absolut nici o alta OAIE cu NUME APROPIAT DE GABRIELA. Iar daca behaitul tau ne ajuta sa asistam la intalniri de gradul 3 si aureole boreale in mansardele blocurilor de pe Magheru, atunci zau...este genial...da-i bataie...mai spune-ne! 
  
 So... please again : de ce nu mergi tu la vot?...dar te rog nu inainte de miezul noptii. Lasa-ti neuronii sa se odihneasca, sa adune si ei putina energie saracii! 

Nita Mocanu <cum_sa_spun_eu@yahoo.co.uk> wrote:
 Hmmm, citez:
"Alta este cea a negativismului extrem, a anarhismului care presupune dorinta de daramare a ordinii actuale si proteste violente de strada."
Informatia asta o ai de la TV?
Ia mai cauta sa vezi ce inseamna anarhismul si schimabrea sistemului actual. Protestele pe strada "violenta" sunt mai ales asa prezentate datatorita vanatorii de scandal a mass mediei. Poti incepe cercetarea de la Seattle 1999 cu protestul impotriva intalnirii WTO, si continua poate cu protestul Bolivia 2000 privatizarea apei, toate protestele impotriva intalnirii G8 organizate de : sindicalisti, ONG-uri, organizatii de stanga, ecologisti, anarhisti etc. Mass media intotdeanua priveste doar acest aspect al problemei -violenta (huliganii care au iesit in starda), si nu mesajul pe care il duc aceste mii de persoane, adica "noi vrem ca aceasta lume sa fie altfel si vrem sa avem putere de cezizie si participare directa la hotararile politice care se iau pentru conducerea/transformatrea lumii, caci toti suntem cetateni ai acestei lumi".
Nu este nici un negativism extrem aici, doar poate vointa si incredere.

pa 
nita
-poti sa urmaresti stirile pe 6-7 Iunie si dupa, sa vezi cum este acoperit de mass- media (in Romania mai ales) protestul anti- G8 2007 Heiligendamm 


Gabriel Baldovin wrote: 
http://baldovin.blogspot.com/2007/05/de-ce-nu-voi-merge-la-vot-am-sa-explic.html
______________________________________________
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/---------------------------------
The all-new Yahoo! Mail goes wherever you go - free your email address from your Internet provider.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/


    
---------------------------------
Get the Yahoo! toolbar and be alerted to new email wherever you're surfing. 
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/