PAVILION [journal for politics and culture] on Sun, 25 Jul 2010 16:43:58 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] facebook despre AFCNRazvan Ion Domnul Cristian Vasile Petcu da lectii de morala crestina coregrafului Cosmin Manolescu, sugerandu-i intr-un limbaj si pe un ton care cu greu pot fi descrise in cuvinte, ca este o persoana permanent nemultumita.
Ar avea oare motive sa fie multumit Cosmin Manolescu sau un alt artist din cei 615 care s-au inscris la concu...
See more
39 minutes ago · Comment · Like · See Wall-to-Wall

Razvan Ion Sa analizam trei situatii distincte care sunt tot atatea motive de "bucurie": - comisiile de evaluare si selectie acorda finantari unor organizatii culturale, dupa ce in prealabil membrii comisiilor s-au autopropus; aceasta nu este o cale legala, deoarece normele de concurs prevad ca expertii evaluatori sa fie propusi de organizatii culturale (ONG-uri, institutii de cultura), in nici un caz sa se autopropuna; - comisiile de evaluare si selectie de la domenii de concurs precum activitati muzeale, interventie culturala, muzica, patrimoniu cultural national, patrimoniu imaterial, teatru au un numar par de membri (patru in fiecare caz); potrivit Ordonantei nr 2/2008, comisiile au intotdeauna un numar impar de membri; - fara a se supune eforturilor de a participa la concurs si fara a astepta pana in 13 iulie a.c. pentru a primi finantare, (in fapt, pana in 28 iunie a.c., cand s-au afisat rezultatele - o alta incalcare a normelor metodologice, incalcarea nr. 4), Universitatea Valahia din Targoviste - Facultatea de Teologie semneaza in data de 19 mai 2010 un contract de finantare (numarul 33, deci mai sunt 32 de finantari de urgenta acordate de la 1 ianuarie si pana in 19 mai a.c.) cu AFCN. Administrator sef si lector la Facultatea de Teologie mai sus amintita este dl dr Cristian Petcu. Director interimar al AFCN, institutie care finanteaza in conditii de urgenta Facultatea de Teologie este tot domnul doctor Cristian Petcu. Ceea ce era de demonstrat.

38 minutes ago · Like ·  2 people · 

Razvan Ion toate motivele de mai sus constituie motivatiile juridice pentru a cere in instanta anularea concursului si somarea celor care au luat banii deja sa ii returneze.
9 minutes ago · Like · 

Razvan Ion aaa... am uitat. la arte vizuale dl. catalin gheorghe e la comisie si asociatia vector e primul loc la finantare?!
daca ma apuc sa sap la fiecare comisie, ma ingrozesc.
4 minutes ago · Like · 
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/