www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] 18 april in de Melkweg: WEDSTRIJD GAMES VERSLAGGEVING / The
Suzan Oudshoorn on Fri, 7 Apr 2006 19:03:55 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] 18 april in de Melkweg: WEDSTRIJD GAMES VERSLAGGEVING / The Next Ten Years (2)


Hoi Menno, ik heb een foutje gemaakt in het eerste bericht, is niet in de filmzaal maar in de theaterzaal - mijn afzendadres was ook niet correct --zou je deze versie willen posten? (Lucas Evers zei dat ik het op deze manier op kon lossen) groet, Suzan Oudshoorn XS4ALL / TNTY

++++++++++++

The Next Ten Years geeft haar tweede boekje uit: "Een Wereld te Winnen: Games als sport en economie.” De presentatie van dit boekje is op 18 april aanstaande in de Melkweg in Amsterdam. We nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Wanneer: 18 april 2006, deuren open vanaf 20.00
Waar: Melkweg (Theaterzaal), Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam
De entree is gratis.

Wat kun je verwachten?
De allereerste Nederlandse wedstrijd in games verslaggeving! De games Pro Evolution Soccer, Unreal Tournament en Warcraft III staan op het programma. Een deskundige jury, bestaande uit o.a shoutcaster Machiel de Klerk en Gameking Boris van de Ven zal de game-verslaggevers beoordelen. Ook het publiek kan meestemmen via sms. Daarnaast zullen er presentaties zijn van Karin Spaink en Menso Heus.


+++++ Wil je meedoen aan de wedstrijd als kandidaat verslaggever ga dan naar: http://www.thenexttenyears.nl/uitgaven/deel2/aanmelden.php
Als je in de selectie kandidaten zit krijg je reiskosten vergoed en consumptiebonnen, en er is ook een leuke prijs voor de winnaar:)+++++Wat is The Next Ten Years?
In 2005 startte XS4ALL, samen met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar, de boekenreeks 'The Next Ten Years'. Elk halfjaar verschijnt er een boekje met steeds een ander thema over de maatschappelijke veranderingen die internet teweeg brengt. Het eerste boekje, 'Medische geheimen', verscheen in september 2005 en gaat over het elektronisch patiëntendossier dat in 2006 is ingevoerd. In het boek onderzoekt Karin Spaink of het medisch geheim wel bewaard kan blijven in het elektronische tijdperk.
Zie ook: <http://www.thenexttenyears.nl/>www.thenexttenyears.nl


+++++


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).