www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Oproep aan videokunstenaars
lazy marie on Thu, 27 Apr 2006 13:48:35 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Oproep aan videokunstenaars


Opdracht voor Videowall #6 en #7

Stichting Lazy Marie vaardigt sinds 2005 een serie opdrachten uit aan nieuw audiovisueel talent. In samenwerking met Stadsschouwburg Utrecht nodigt zij jonge en beginnende videokunstenaars uit om plannen in te zenden voor een multichannel videowerk tbv de 4 schermen van de videowall aan de voorzijde van de Stadsschouwburg. Dit keer de keuze uit de volgende twee opdrachten:

Opdracht voor Videowall #4: Een visueel drama dat zich afspeelt over 4 schermen. De videoinstallatie die naar deze opdracht gerealiseerd zal worden, zal van 1 t/m 31 oktober 2006 op de videowall te zien zijn.

Opdracht voor Videowall #5: Een visuele tragi-komedie die zich afspeelt over 4 schermen. De videoinstallatie die naar deze opdracht gerealiseerd zal worden, zal van 1 t/m 30 november 2006 op de videowall te zien zijn.

Voor het plan dat uit de inzendingen geselecteerd wordt is een werkbudget van ¤2000,- en een vertoningsvergoeding ¤1000,- beschikbaar.
Voor een overzicht van de technische specificaties, selectiecriteria en een inschrijfformulier, foto's van de technische opstellng en eerder gerealiseerd werk in dit kader verwijzen we je naar de website van Lazy Marie, <http://www.lazymarie.nl>http://www.lazymarie.nl. Hier zijn tevens de engelse versies te downloaden.


Let op: Voor beide opdrachten is de deadline voor inzending van plannen 1 juni 2006. De uitslag zal rond 15 juni bekend worden gemaakt, alle inzenders ontvangen bericht per email.
--
Lazy Marie
platform voor audiovisuele kunst


Gruttersdijk 12
3514 BG Utrecht
Nederland

T 030 2714058
F 030 2719561
info {AT} lazymarie.nl
www.lazymarie.nl
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).