www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Creative Challenge Call van start
creativechallengecall on Fri, 26 May 2006 10:33:40 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Creative Challenge Call van start


Beste lezer, 
 
graag willen we je via deze mail op de hoogte brengen van de nieuwe regeling Creative Challenge Call. Bijgevoegd is een korte omschrijving, een persbericht van Economische Zaken, een flyer en een banner. Gebruik deze uitingen gerust in nieuwsbrieven, websites etc. Meer informatie over de regeling is te vinden via www.cultuureneconomie.nl . In juni worden drie informatiebijeenkomsten georganiseerd over de Creative Challenge Call: op 6 juni in Arnhem, 13 juni in Eindhoven  en 19 juni in Amsterdam. Meer informatie daarover is ook te vinden via www.cultuureneconomie.nl
 
---------------------------------
Creative Challenge Call<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

De bijdrage van cultuur en creativiteit aan de Nederlandse economie groeit. De waarde van steeds meer producten en diensten wordt bepaald door de creatieve component ervan zoals de vorm, de betekenis of de ervaring die je erdoor beleeft. Creatieve en andere bedrijven kunnen daarbij veel aan elkaar hebben. Toch weten ze elkaar niet altijd gemakkelijk te vinden. Met het nieuwe subsidieprogramma Creative Challenge Call worden projecten ondersteund die creatieve en andere bedrijven bij elkaar brengen zodat de economische waarde van cultuur en creativiteit beter wordt benut.

 

De Creative Challenge Call is een oproep aan het bedrijfsleven binnen en buiten de creatieve industrie, maar ook aan brancheorganisaties en andere netwerken, om te komen met projectvoorstellen voor netwerkvorming, kennisuitwisseling en samenwerking tussen creatieve sector, het bedrijfsleven en kennisinstellingen. Gedacht kan worden aan concrete activiteiten die deze partijen bij elkaar brengen en laten samenwerken zoals seminars, ontmoetingen, (virtuele) platforms, netwerken, wedstrijden etc. De maximale subsidie is 100.000 euro. Het is mogelijk tot 15 augustus 2006 een voorstel in te dienen. 

 

De Creative Challenge Call is een regeling van Ministeries EZ en OCW. De regeling wordt uitgevoerd door EVD i.s.m. Stichting Nederland Kennisland. Meer informatie is te vinden via www.cultuureneconomie.nl.
 
-------------------------------
 
Vriendelijke groeten, 
 
Geert Wissink
_________________________________________
 
Geert Wissink
 
Kennisland | Knowledgeland
T: +31.20.575.6720 
 <http://www.kennisland.nl/> www.kennisland.nl | www.knowledgeland.org <http://www.knowledgeland.org/> 
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).