www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] INC zoekt iemand
Geert Lovink on Mon, 9 Mar 2015 10:27:22 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] INC zoekt iemand


er is ook nog een andere baan, meer productie, samen 1,0 fte. later meer daarover. /geert

http://www.hva.nl/vacatures/716668/projectmanager-%280,4-fte%29

projectmanager met talent voor fundraising (0,4 fte)

De functie

In januari 2004 is bij de opleiding Interactieve Media het lectoraat Interactieve Media in het Publieke Domein gestart, dat niet veel later werd omgevormd tot het Instituut voor Netwerkcultuur (INC). Het INC maakt inmiddels onderdeel uit van het Kenniscentrum Create-IT. Tot de werkzaamheden van het lectoraat behoren onderzoek, het organiseren van theoretisch onderwijs en het ontwikkelen en uitvoeren van een programma van seminars, conferenties, evenementen en publicaties ten behoeve van kennisontwikkeling en kennisoverdracht. Het lectoraat bestaat uit een team van 3 medewerkers: de lector en twee projectmanagers. Vanwege detachering van medewerkers zoeken we voor het INC een projectmanager. In deze functie initieer je projecten en schrijf je daartoe voorstellen in de context van de onderzoeksagenda van het lectoraat. Je schrijft subsidieaanvragen en verzorgt de documentatie voor de verantwoording aan subsidiegevers en sponsors en draagt zorg voor een goede inbedding van de projecten in de organisatie, met een heldere toedeling van verantwoordelijkheden. Je dient inhoudelijk sterk te zijn en in staat om de verbinding te maken met de verschillende gebieden van digitale cultuur en kunst.  Je zult in staat moeten zijn maatschappelijke relevantie te kunnen signaleren en te ontwikkelen. Je draagt samen met de andere projectmanager zorg voor een goede documentatie van de activiteiten en de resultaten van de projecten, ten behoeve van de kennisopbouw en âverspreiding, bouwt aan de uitbreiding van het netwerk binnen het veld van de netwerkcultuur, digitale media en creatieve industrie.

Wij zoeken

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied, in het bijzonder op het gebied van nieuwe media en netwerk-cultuur en je hebt ervaring met het schrijven van grote projectvoorstellen en subsidieaanvragen, liefst op internationaal niveau. Je beschikt over een relevant netwerk en beheerst Engels in woord en geschrift op hoog niveau. Je functioneert in een complexe onderwijs- en onderzoeksomgeving en bent flexibel, proactief, enthousiast en ondernemend. Verder beschik je over WO werk- en denkniveau.

Wij bieden

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van ÃÃn jaar. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie projectmanager 4. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal â4452,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

De HvA heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de HvA (via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Informatie

Nadere informatie: Miriam Rasch, via telefoonnummer: 020-595 1865 of per e-mail: vacatures {AT} hva.nl (niet gebruiken om te solliciteren).

Kijk voor meer informatie over het lectoraat op: http://networkcultures.org en over het Create-IT op: http://www.hva.nl/create-it.

Sollicitaties

Klik op de link onderaan deze vacature om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. ______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).