www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Vernisaj Galeria Noua
Irina Cios on Mon, 25 Feb 2002 18:00:12 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Vernisaj Galeria Noua


 
Galeria Nouă
Str. Academiei 15
București 1
T/F: 313 5111
 
va invită miercuri, 27 februarie 2002, ora 18:00
 
la vernisajul expoziției
 
 
Scene interactive
 
Zambacalamba Net v.2
Pointview
Pyramidal
 
Autori: Alexandru Antik și Dragoș Ștefan
 
Proiectul Scene Interactive prezintă trei lucrări multimedia în care fiecare vizitator poate interveni și influența traseul poveștii. Această selecție de proiecte face obiectul unui CD-ROM inclus în ultimul număr al revistei de artă contemporană Balkon, editată de Fundația Idea din Cluj. Zambacalamba Net a fost prezentată într-o primă variantă la Bienala de la Veneția, ediția 2001.
 
Fiecare lucrare se constituie într-un cadru digital care asteaptă o poveste. Nu este vorba de un film liniar, o poveste al cărei final va fi cunoscut după prima vizionare. Privitorul are la dispoziție mijloace de intervenție în animație și el este cel care va crea de fiecare dată o poveste efemeră, imposibil de reprodus identic.
 
Expoziția poate fi vizitată în perioada 27 februarie – 24 martie 2002, de miercuri până duminică între orele 11:00 – 19:00.
 
Sponsor:                                                                 Parteneri media :
                                                                          
 
 
 
Galeria Nouă este un spațiu de artă contemporană aflat sub patronajul Primăriei Municipiului București și sprijinit de Fundația Pro Helvetia și de Centrul Internațional de Artă București.