www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] vernisaj Galeria Noua
Dediu Aurora on Mon, 25 Feb 2002 18:19:04 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] vernisaj Galeria Noua


Galeria Nouă

Str. Academiei 15

București 1

T/F: 313 5111

E-mail: galeria_noua {AT} icca.ro

 

va invită miercuri, 27 februarie 2002, ora 18:00

la vernisajul expoziției

Scene interactive

Zambacalamba Net v.2

Pointview

Pyramidal

Autori: Alexandru Antik și Dragoș Ștefan

Proiectul Scene Interactive prezintă trei lucrări multimedia în care fiecare vizitator poate interveni și influența traseul poveștii. Această selecție de proiecte face obiectul unui CD-ROM inclus în ultimul număr al revistei de artă contemporană Balkon, editată de Fundația Idea din Cluj. Zambacalamba Net a fost prezentată într-o primă variantă la Bienala de la Veneția, ediția 2001.

Fiecare lucrare se constituie într-un cadru digital care asteaptă o poveste. Nu este vorba de un film liniar, o poveste al cărei final va fi cunoscut după prima vizionare. Privitorul are la dispoziție mijloace de intervenție în animație și el este cel care va crea de fiecare dată o poveste efemeră, imposibil de reprodus identic.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 27 februarie – 24 martie 2002, de miercuri până duminică între orele 11:00 – 19:00.

Sponsor: Best Computers

Parteneri media : Balkon, Observatorul Cultural

__________________________________________________________________

Galeria Nouă este un spațiu de artă contemporană aflat sub patronajul Primăriei Municipiului București și sprijinit de Fundația Pro Helvetia și de Centrul Internațional de Artă București.

 Join the world’s largest e-mail service with MSN Hotmail. Click Here
_______________________________________________ Nettime-ro mailing list Nettime-ro {AT} nettime.org http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro --> arhiva: http://amsterdam.nettime.org/