Erwin Verweij on Sat, 28 Apr 2001 13:06:49 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Adapter v1.0


Adapter v1.0 in Off_corso

Adapter is een nieuw initiatief in Rotterdam. Iedere eerste woensdag van de maand zal in Off_corso op de kruiskade in Rotterdam een fresh-media platform worden gehouden. Gestreefd wordt naar een avond waar iedereen welkom is die zich bezig houdt met creatieve ontwikkelingen op het gebied van webdesign, grafische vormgeving, video, digitale muziek, programmeren, concept en interactie. De bedoeling van Adapter is het samen laten smelten van nieuwe en oude ideeŽn, het motiveren en stimuleren van elkaar en vooral bezig zijn met innovatieve en grensverleggende concepten.

Adapter biedt de mogelijkheid om in contact te komen met gelijk gestemde creatieve mensen. Het opent de weg naar een nieuwe en open vorm van samenwerking en denken. Binnen de deuren van Off_corso hoopt Adapter de commerciŽle idealen even buiten te laten en de concurrentie even te vergeten.

More creativity, less ego!!!

Interesse? De eerste Adapter zal worden gehouden op woensdag 2 mei 2001 vanaf 18:30 in Off_corso aan de Kruiskade 20 in Rotterdam. De toegang is vrij.

www.adapter.nl
www.adapter.i-portal.nl
www.off-corso.nl

Informatietechnologie, met name internet, heeft nieuwe wegen geopend voor creatieve geesten. Velen zijn al een tijdje onderweg en kijken uit naar samenwerking. Waar zijn die andere creatieve vernieuwers dan?
Elke 1e woensdag van de maand, 18.30u,
Adapter @ Off-corso