Hoogt4 on Wed, 7 Jan 2004 20:24:11 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Open Repetitie PIPS:lab in t Hoogt


Open repetitie PIPS:lab
10 januari, 17.00u Filmtheater t Hoogt, Utrecht
Vrij entree, reserveren: 030-2312216 of info@hoogt.nl.

Wortal Kombat: a love story
Zaterdag 10 januari om 17u vindt in Filmtheater t Hoogt een openbare repetitie plaats van PIPS:labs nieuwste project Wortal Kombat: a love story. PIPS:lab laat de technieken die zij in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft samenkomen in een  interactieve multimediale voorstelling. Voor het publiek is een actieve rol weggelegd bij het proces van beeldmaken. Deze vernieuwende vorm van theater heeft net als computergames een interactieve en multi-lineaire structuur. Het onderzoek naar deze nieuwe theatervorm en naar het grensgebied tussen games, theater en film vormt de kern van dit project.

PIPS:lab rondt binnenkort in t Hoogt het vooronderzoek af voor deze theatervoorstelling getiteld Mortal Combat, a love story.  Het proces dat hieraan voorafgaat heeft de naam Wortal Kombat gekregen, en is voor het publiek te volgen tijdens de laatste openbare repetitie op 10 januari as om 17:00u.
Het eindresultaat is voor het eerst te zien op zaterdag 24 januari, om 20:00u in Filmtheater t Hoogt. Reserveren: 030-2312216 of info@hoogt.nl

In het caf van filmtheater t Hoogt is, naast de installatie op de monitoren boven de bar, de inmiddels fameuze \'soapomatic\' en de \'tv met wiel te zien en natuurlijk uit te proberen!
Meer info: www.hoogt4.nl


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (grootveld@nrc.nl).