geert lovink on Fri, 13 Oct 2006 13:36:57 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Afd. spam: Ik ben dan wel lui, maar verdien toch meer per maand dan jij in een jaar!


From: "Katharina" <Mariaxhbfmyti@123.com>

Rijk door zoekmachines (www.desk.nl)

Laat me meteen het volgende duidelijk maken. Ik ben lui en arrogant. Het maakt me allemaal niets uit, omdat ik gewoon veel te rijk ben. Ik ben veel te rijk om zelfs maar hier te zitten en deze tekst te schrijven. Daarom zal ik me in het kort uitdrukken. Ik verdien ieder jaaar meer dan een miljoen euro met zoekmachines, zonder veel daarvoor te doen.

Of het je nu bevalt of niet, hier gaat het er niet om je te behagen, maar het gaat erom dat je graag even rijk zou zijn als ik, anders zou je dit hier niet lezen! Je hebt deze website gevonden omdat je wilt weten hoe je door middel van zoekmachines rijk kunt worden. Er zijn op internet veel sites, die zich richten op hoe je op internet geld kunt verdienen. Misschien heb je ook al het een of andere idee nagejaagd. En? Hoe waren de concepten? Heb je een cursus op een DVD gekocht om te leren hoe je rijk wordt? Was je onder de indruk? Ik niet! Nog niet eens een beetje! Wat beloven deze sites? Een paar duizend euro per maand? Wil je een paar duizend euro per maand verdienen? Dat is gewoon belachelijk! Ik verdien miljoenen en als je eens wist hoe zou je er gek van worden! Mijn inkomen genereert zich bijna automatisch!

Wie ben ik dan?

Ik ben degene die in een Aston Martin langs je rijdt en jij denkt: "Wat een arrogante klootzak!" En weet je wel? Je hebt gelijk. En weet je wat? Mij interesseert dit in het geheel niet! Denk je dat ik jouw mening van belang vind? Jouw mening maakt me niets uit! Vind je mij arrogant? Je kunt mijn Website te allen tijde weer verlaten! Ik schrijf deze tekst niet om vrienden te krijgen, maar om je te laten zien hoe je miljoenen kunt verdienen! Het is geen geheim dat ik op deze website mijn idee verkoop. Als je ziet wat ik precies doe zul je verbaasd zijn dat zoiets mogelijk is!
Commentaar van de klant: (Charlie, 24 jaar)

"Toen ik dit las, was ik erg sceptisch, maar toen ik de eerste drie pagina's van zijn concept doorgelezen had, was ik overtuigd. Ik heb in de eerste maand meer verdiend dan in de 6 maanden daarvoor!"
Ik ben niet een van de internet marketinggoeroes, die je van de televisie kent. Ik profileer me niet op de een of andere internetsites om daar veel te dure DVD cursussen met een of ander marketingidee te verkopen. Deze mensen willen je niet helpen, ze willen gewoon alleen hun "geheime" tips verkopen, die gewoon ieder jaar weer in een nieuw jasje worden gestoken. Deze "auteurs" sturen je boeken met duizenden pagina's met informatie die je niet verderbrengen. Afgezien daarvan weet ik niet of je zin hebt dat allemaal te lezen. Ik ben daar veel te lui voor. Ik weet niet hoe je erover denkt, maar ik wil alle informatie tot in detail krijgen, zonder 100 pagina's te lezen waarop staat dat ik een website nodig heb.

Ik geef geen seminars of interviews. Dit is allemaal overbodig. Ik wil niet beroemd worden om mijn ouders trots te maken. Ik verdien miljoenen per jaar met een paar uur werk per dag en dit bevalt me. Ik heb tientallen websites, die allemaal geautomatiseerd zijn en mij iedere maand geld opleveren. Ik hoef mij niet om productverzending te bekommeren of me aan klanten te ergeren en ook geen 1000 pagina's lange marketingboeken te lezen of seminars te bezoeken om met zoekmachines miljoenen te verdienen.
Commentaar van de klant: (Anna, 21 jaar)

"Ik was eerst erg sceptisch omdat ik al met enige andere ideeen op mijn gezicht ben gevallen, maar toen ik zijn strategieen toegepast had, heb ik snel vastgesteld dat ze werken. Ik heb in de eerste maand al meer verdiend dan met mijn baan."
Laten we beginnen:

Gedurende de afgelopen 5 jaar had ik meer dan drie dozijn goed functionerende strategieen om het aantal websitebezoekers drastisch te vergroten en daardoorh mijn omzet op te krikken. Het verbazingwekkende is dat je bij enige strategieen een product nodig hebt, noch HTML hoeft te kunnen programmeren. Bij sommige concepten heb je nog niet eens een eigen website nodig. Sommige strategieen zijn zo eenvoudig dat je nauwelijks kunt geloven dat ze werken! Met zoekmachines kun je gewoon zoveel geld verdienen en ik zal je laten zien hoe. En als ik zeg hoe, dan bedoel ik dat ik je heel precies zal laten zien hoe!

Als je een beginner bent op het internet, zullen mijn strategieen je jaren vooruitbrengen. Mocht je internetexpert zijn, dan zul je zien dat enige van mijn strategieen zo goed zijn dat je je erover zult ergeren dat je niet zelf erop bent gekomen, maar als je eenmaal ziet dat mijn strategieen je geld opleveren, zul je je niet meer ergeren. Het enige wat ik sinds 5 jaar doe, is met zoekmachines geld verdienen.

Ik weet wat je nu denkt. Niemand die zo veel geld op internet verdient zou zijn ideeen zomaar verkopen. Ik ken enige mensen die seer veel geld op internet verdienen en iedereen zegt me dat ik gek ben als ik mijn strategieen zomaar prijsgeef, maar er zijn goede redenen waarom mij dat niets uitmaakt:

Ten eerste: Ik verdien alleen dankzij mijn concept zo veel dat ik mij geen zorgen om concurrenten hoef te maken, omdat de positieve respons en de mond-op-mond reclame mijn omzet voortdurend laat stijgen.

Ten tweede: Ik heb nu al meer geld dan ik ooit had kunnen dromen. ZElfs als ik omzet verlies, omdat concurrenten mij kopieren, maakt me dat niets uit, ik ben toch al rijk.

Ten derde: Mijn strategieen functioneren in duizenden gaten in de markt, die op internet bestaan. Zelfs als mijn strategieen gekopieerd worden, dan zijn er nog zo veel gaten in de markt dat er voor iedereen een stuk van de koek overblijft. Ik heb websites in zo veel marktgaten geplaatst, waar de meeste mensen in het geheel niet op zouden komen, daarom is de concurrentie die ik creeer mijn kleinste probleem.

Wat bied ik je?

Ik bied je de strategieen , die mij tot miljonair hebben gemaakt! Het zijn de strategieen die ik dag na dag gebruik en die mij dag na dag geld opleveren, en dit voor het grootste gedeelte geautomatiseerd!

Mijn concept heb ik op minder dan 100 eenvoudig te lezen pagina's samengevat zodat je zo snel mogelijk met de realisering kunt beginnen. Als je met mijn technieken geen 10.000€/maand verdient, dan ben je duidelijk niet op je plaats! Zelfs een luie arrogante man als ik heeft het gered, en dat met 2-3 uur werk per dag!

De inhoud van mijn concept:
• Hoezo moet men zijn website voor zoekmachines optimaliseren?
• Definitie van zoekmachine-optimalisering Hoe werken zoekmachines?
• De belangrijkste zoekmachines
• Optimalisering van uw website (www.desk.nl)
• Zoekbegrippen - hoe vind je de belangrijkste en hoe pas je ze het best in.
• Structureringen van de website
• Optimalisering van de inhoud Linken
• Aanmelding bij de zoekmachines
• Schijfindexen
• Zoekmachines
• Productzoekmachines
• Zo komt u langdurig op de eerste plaatsen
• Resultaten meten
• + U ontvangt tal van links voor zoekmachine- tools op internet!


in plaats van eerst €299 nu voor maar 199 EUR (VERZENDING GRATIS)

Bestel hier, met 60 dagen geld-terug-garantie!*

Met vriendelijke groeten,

De luie, arrogante zoekmachine-optimaliseerder

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).