Nieuwsbrief van en over de Spreeksteen in het Oosterpark in Amsterdam on Fri, 20 Apr 2007 14:26:35 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] [Nieuwsbriefspreeksteen] 25: Wilders in komende Spreeksteen TV, afleveringen op Spreeksteen.tv en TED.tv


Inhoud:

1. Afleveringen op Spreeksteen.tv en op TED.tv
2. Met de complimenten van de directeur...
3. Interview met Wilders deze week
4. Marianne Thieme binnenkort
5. Huishoudelijk


1. Afleveringen Spreeksteen TV op het web

Het duurde even voor u weer bericht kreeg, zie ook 'huishoudelijk' daarover. De derde aflevering van Spreeksteen TV is afgelopen zondag uitgezonden en staat nu ook online. De afleveringen en het extra materiaal verschijnen nu nog niet gelijk online, maar we lopen al in. Uiteindelijk kunt u elke week een nieuwe aflevering vinden op:
http://www.spreeksteen.tv
Ons werk verschijnt ook elders op het web. Een site behorende bij het jongerenblad TED, met een oplage van 150.000 examplaren publiceert ook filmpjes. Filmpjes uit eigen stal, van MTV en van BNN en nu dus ook Spreeksteen TV. Behalve dat het een aardige opsteker is, hopen we zo ook die zogenaamd lastig te vangen jongeren te bereiken. Kijk op
http://www.ted.tv


2. Met de complimenten van de directeur...

De eerste reacties zijn binnen. Waaronder de belangrijke 'institutionele' reactie van de directeur van SALTO, Rudolf Buurma: "geweldig." Dat vonden we zelf ook wel voor een eerste keer. Er zitten nog kinderziektes in maar we zijn best trots. Het belangrijkste is natuurlijk wat u van de uitzendingen vindt! Graag zien en horen we uw constructieve kritiek rechtstreeks en uw complimenten verspreid over het web. U kunt ons helpen door de uitzendingen aan te raden aan anderen!


3. Interview met Wilders deze week

In komende aflevering van Spreeksteen TV zit een interview met Wilders. "Waarom Wilders?" zou u kunnen denken. "Die man krijgt toch genoeg zendtijd?" Wilders krijgt bijna nooit inhoudelijk weerwoord, het gaat altijd over de toon. Wij willen hem niet zo zeer aandacht geven als wel eens met hem van gedachten wisselen, ondervragen op een open manier.


4. Marianne Thieme binnenkort

De uitzending na de aanstaande hebben we onder andere een interview met Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren.


5. Huishoudelijk

Onze mailinglist was even gescheiden van onze site. Dit heeft te maken met onze verhuizing van de server van XS4ALL naar de server van de vereniging Open Domein. Daardoor kan het zijn dat u tussendoor een mail kreeg met een welkom. Schrik niet. U werd slechts verhuisd van het ene systeem naar het andere systeem. Uw gegevens zijn standaard op 'verborgen' gezet, dus voor niemand dan uzelf zichtbaar tenzij u dat zelf verandert. Als u wilt kunt u de instellingen van uw lijstlidmaatschap (ander adres, afmelden, even stoppen) wijzigen door naar <https://service.opendomein.nl/mailman/listinfo/ nieuwsbriefspreeksteen> te gaan.

Er worden tegenwoordig opnamen gemaakt bij de Spreeksteen in het Oosterpark. Elke zondag. Dat wil niet zeggen dat we opnames met u zelf er in hoe dan ook zullen gebruiken. U kunt bij ons aangeven dat u dat niet wil. De allerbeste methode is om een eindje verderop gaan staan in de speakers corner. Die is groot genoeg en er staan tientallen bankjes die als verhoging te gebruiken zijn voor sprekers.


Vriendelijke groeten namens de stichting en redactie,

Bart de Groot

_______________________________________________
Nieuwsbriefspreeksteen mailing list
Nieuwsbriefspreeksteen@lists.opendomein.nl
https://service.opendomein.nl/mailman/listinfo/nieuwsbriefspreeksteen
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).