rene pare on Mon, 22 Jun 2009 00:59:35 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Upgrade! Eindhoven 28-06 Roosegaarde + Schmidt


Upgrade! Eindhoven 28 Juni
28 juni 2009; 15:00 to 17:00.

De zesde Upgrade! Eindhoven presenteert twee kunstenaars met elk een eigen wijze van benaderen van kunst en architectuur.

Holly Schmidt (Canada) is als artist in residence in Eindhoven gericht op het onderzoeken van organische processen in relatie tot de gebouwde omgeving. Als gast van MAD emergent art center is zij bezig om een installatie te ontwikkelen in het Klokgebouw op Strijp-S, met het model van Park Strijp als vertrekpunt.

Daan Roosegaarde is vaak in het nieuws met zijn opmerkelijke installaties, die vaak een speelse en uitdagende interventie in de openbare ruimte zijn. Bekend van STRP, Oerol, Kijkduin en internationaal zijn onder meer Liquid Space, Dune en Flow. Tevens worden een aantal nieuwe publieke projecten gepresenteerd.

De lokatie is het auditorium van het oude Natlab op Strijp-S, gelegen aan het kruispunt van de Kastanjelaan en de Schootsestraat, nabij het Evoluon.

De zaal gaat open om 14:30 uur, graag op tijd aanwezig zijn. Parkeren aan de Kastanjelaan is gratis.

http://mad.dse.nl

====

Upgrade! Eindhoven 28 June
28 June 2009; 15:00 to 17:00.

Upgrade! Eindhoven #6 presents two artists who have each a unique way of approaching art and architecture.

Holly Schmidt (Canada) is artist in residence in Eindhoven, focussing on the research of organic processes in relation to urban environments. As a guest of MAD emergent art center she is developing an installation in the Klokgebouw on Strijp-S, with the model of Park Strijp as a starting point.

Daan Roosegaarde is in the news frequently with his remarkable installations, often being playfull and challenging interventions of public space. Well known from STRP, Oerol, Kijkduin and internationally are Liquid Space, Dune and Flow. A number of new projects in public space are presented also.

The venue is the auditorium of the old Natlab on Strijp-S, located near the crossing of Kastanjelaan and Schootsestraat, not far from the Evoluon.

Doors open 14:30, please be on time. Parking in Kastanjelaan is free.

http://mad.dse.nl
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).