Asociatia ECUMEST on Tue, 22 Mar 2005 14:58:14 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Courants du monde & Universite internationale Culture- Programe de formare si stagii in Franta (toamna 2005)


INFO ARCult* 
Subiect: Courants du monde & Universite internationale Culture - Programe de formare si stagii in Franta (toamna 2005)


"Maison des Cultures du Monde" a lansat programele Courants du monde 2005 si Universite internationale Culture, deschise profesionistilor culturii din intreaga lume, activi in diverse domenii culturale.

Cursurile si stagiile propuse in cadrul Courants du monde pentru perioada 14 noiembrie - 2 decembrie 2005 includ urmatoarele domenii si tematici, adresindu-se publicului francofon:

> "Politiques culturelles et leur administration" (Observatoire des Politiques Culturelles/Grenoble);
> "Financement et economie de la culture" (Université Paris IX-Dauphine/Paris);
> "Sejours culture" (Maison des Cultures du Monde/Paris);
> "Theorie et pratiques archivistiques" (Directions des archives de France);
> "Methode de gestion de projets en bibliotheque" (Bibliotheque nationale de France/Paris & Bibliotheque publique d'information/Paris); 
> "Ressources electroniques en bibliotheques" (Bibliotheque nationale de France/Paris & Bibliotheque publique d'information/Paris). 

Data limita de depunere a dosarelor de inscriere (primirea acestora la Paris): 1 aprilie 2005. 

Programul Universite internationale Culture se va desfasura intre 19 septembrie 2005 si 21 iulie 2006. Data limita de depunere a dosarelor de inscriere (primirea acestora la Paris) este 15 aprilie 2005. 

Dosarele de inscriere trebuie depuse la Serviciul de cooperare si actiune culturala al Ambasadei Frantei la Bucuresti, care le trimite apoi la Maisons des Cultures du monde, Paris. Mai multe detalii la telefon 021-208 98 36.

Pentru mai multe informatii despre aceste programe, precum si dosarele de inscriere, vizitati pagina de Stiri ARCult http://www.ecumest.ro/arcult/stire_05_03_17.htm. *INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare/Dezabonare INFO ARCult" la ecumest@ecumest.ro. 
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la www.ecumest.ro/arcult.htm. 
____________________________ 
Asociatia Culturala ECUMEST 
Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti 
Tel/fax: 021-21 22 100 
E-mail: ecumest@ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/