Asociatia ECUMEST on Tue, 22 Mar 2005 14:57:43 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Ministerul Culturii si Cultelor a lansat licitatia deproiecte pentru subventionarea de carte si publicatii culturale


INFO ARCult* 
Subiect: Ministerul Culturii si Cultelor a lansat licitatia de proiecte pentru subventionarea de carte si publicatii culturale


Ministerul Culturii si Cultelor a lansat in data de 14 martie 2005 licitatia de proiecte pentru subventionarea de carte si publicatii culturale.

Data limita de depunere a proiectelor: 15 aprilie 2005

Pentru informatii referitoare la aceasta licitatie contactati Ministerul Culturii si Cultelor, Directia Generala Creatie Contemporana, Diversitate Culturala, Biroul Cultura Scrisa, Lectura Publica la tel: 021-222 89 79. 

Mai multe detalii sint disponibile in pagina de Stiri ARCult la http://www.ecumest.ro/arcult/stire_05_03_18.htm. *INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare/Dezabonare INFO ARCult" la ecumest@ecumest.ro. 
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la www.ecumest.ro/arcult.htm. 
____________________________ 
Asociatia Culturala ECUMEST 
Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti 
Tel/fax: 021-21 22 100 
E-mail: ecumest@ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/