Dan Masca on Sun, 6 May 2007 22:21:03 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: [Nettime-ro] gorzo atac la basescu


Buna sa va fie inima,
Votul meu va fi NU .
Nu ma intereseaza BASESCU , poate ca la urmatoarele alegeri va fi altul mai bun decit el, dar acesta este un referendum inc are ai de ales intre : votul politic al unor oameni carora nu le place de Basescu si raspunsul Curtii Constitutionale prin care spune ca nu a incalcat Constitutia .
Totusi, intr-un stat de drept normalitatea este data de decizia Curtii COnstitutionale si nu prea este loc de interpretari politice .


Am petrecut niste ani prin politica si din pacate fascismul, lipsa tolerantei, minciuna, incompetenta sunt in toate partidele care la ora actuala cred ca partitocratia este solutia pentru Romania .

Este adevarat ca oameni ca Basescu si cei asemenea lui, de prin toate partidele, fac rau , dar asta avem acum si cu asta defilam .

Pina ce nu ii ia Dumnezeu la El nu avem ce face, decit sa avem rabdare si sa construim fiecare proiectul nostru politic in comunitateta in care activam, proiect care sa fie mai bun pentru Romania decit al celorlalti .
PE de alta parte, astia batrinii, i+au invatat pe cei tineri sa le semene :).


Dan

C P wrote:
Mie mi se pare de necrezut ca majoritatea intelectualilor (tineri) romani sa declare o vaga apartenenta la stanga dar, in acelasi timp, sa voteze staunchly cu un fascist precum Basescu.


_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/