teodoru raluca on Thu, 3 Apr 2008 21:22:27 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Eexpozitie la MORA - "JOIN"


"JOIN"
RALUCA TEODORU & MATEI ARNAUTU 
 
Galeria MORA
4– 24 Aprilie 2008
Bucureşti
 
Vernisaj 
4 Aprilie , orele 18:00
 
Cu siguranţă aţi observat până acum moaca rotundă de pe Lună.  De un mare succes s-au bucurat şi caii zburători, din nori cumulus, care au defilat pe cer la un moment dat. Mai ales că s-au transformat apoi în girafe, dragoni, şi în final în turnul ăla ciudat care semăna cu un far lovit de valuri. E-adevărat că nu toată lumea se uita în sus chiar atunci.
Mesterul care a turnat pardoseala de mozaic dintr-o baie, undeva la o vilă de la munte, a reuşit involuntar să deseneze din pietricele portretul unui bărbos care scoate limba. Nu cred că l-aţi văzut, dar sunt convins că toţi mozaicarii au lăsat pe fiecare din pardoselile pe care le-au executat, ceva similar. 
E posibil să existe cineva care să nu fi observat nimic de felul ăsta. Totuşi până şi acela, a învăţat la şcoală că România seamănă cu un peşte, iar dacă o întorci cu Dobrogea în jos, cu un buchet de flori. Iar dacă aţi înfipt vreodată două furculiţe în două chifle şi v-aţi jucat cu ele precum Chaplin în "The Gold Rush", sunt şanse mari să vă placă lucrările artiştilor Raluca Teodoru şi Matei Arnăutu, din expoziţia "JOIN", deschisă în luna aprilie la Galeria MORA din Bucureşti. 
 
 
 
 


      ____________________________________________________________________________________
You rock. That's why Blockbuster's offering you one month of Blockbuster Total Access, No Cost.  
http://tc.deals.yahoo.com/tc/blockbuster/text5.com
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/