marilena stanciu on Thu, 16 Jul 2009 15:37:30 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Ministerul Culturii sustine comunicarea profesionista a institutiilor de cultura


Comunicatul complet la adresa: http://www.cultura.ro/News.aspx?ID=1419


Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National in parteneriat cu Millenium Commnications (organizatorii Galei Societatii Civile) deruleaza un program de formare in marketing cultural si totodata de profesionalizare a comunicarii in institutiile subordonate.

Astfel, 10 tineri comunicatori selectionati de catre Millenium si absolventi ai unui curs de perfectionare sustinut de catre experti in domeniu, au fost plasati in instituii subordonate MCCPN pentru a se deprinde cu mediul de lucru din institutiile publice de cultura si a realiza pentru acestea strategii de comunicare. 

MCCPN doreste sa atraga astfel cat mai multi studenti talentati sa se specializeze in marketing si management cultural. De asemenea, isi propune ca institutiile publice de cultura sa se obisnuiasca cu o abordare proaspata si antreprenoriala a comunicarii programelor pe care le desfasoara.

Mai multe detalii despre modul in care se desfasoara proiectul âComunicatoriiâ pot fi gasite pe adresa de web http://www.comunicatorii.rosau pot fi cerute domnului Andrei Gaitanaru, Ministerului Culturii,
Cultelor si Patrimoniului National â e-mail: andreigaitanaru@gmail.com      
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/