www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Mis het niet: woensdag 7 december Killerclub van het jaar i
Sam Nemeth on Tue, 6 Dec 2005 08:17:37 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Mis het niet: woensdag 7 december Killerclub van het jaar in de Waag in Amsterdam


Rob en de Rebellen presenteren Het einde van Nederland in 12 stappen met onder andere eregast Andrée van Es

Een wervelende multimediashow die geen toeschouwer onberoerd laat. En het gaat nog ergens over ook: de neergang van Nederland voor data-slaven verklaard. Plus een plan voor de wederopbouw. In een kaleidoskopisch programma waarin onder andere video, theater en interviews alkaar in hoog tempo afwisselen en het publiek een voorname rol speelt schetsen Rob van Kranenburg en de Rebellen de naderende apocalyps. Maar er is meer..

Er is heel wat aan de hand in ons land. Van gidsland zijn we een verwarde natie geworden die zonder mededogen, diepgang, of kennis van zaken steeds verder wegzakt in het moeras van wantrouwen, goedkoop amusement en een diepgeworteld conservatisme.

Waar dit allemaal vandaan komt en hoe het zo heeft kunnen komen laten Rob van Kranenburg, Lotte Meijer, Suzanne Hogendoorn en Jasmijn Snoijink zien op woensdag 7 december in het Theatrum Anatomicum van de Waag in Amsterdam. Onder de noemer het Einde der Tijden wordt een verzameling interviews, discussies, korte films, animaties en nog veel meer over het publiek uitgestort. Onderwerpen variëren van reportages uit Sao Paulo, het geluid van het begin der tijden tot de spandoeken tegen minister Verdonk die in november door de politie werden verwijderd.

Andrée van Es zal op dit alles reageren en haar visie op onze moerasdelta aan het publiek opdissen. Maar Het Einde is ook een Begin. Er worden oplossingen aangedragen, innovaties voorgesteld en baanbrekende plannen voorgelegd. Dit belooft de avond van het jaar te worden. Raillerende uitspraken, reportages op de huid van de tijd en onthullende interviews met spraakmakende personen: alles wordt live op het internet uitgezonden en natuurlijk heeft u de mogelijkheid om via een e-mail rechtstreeks op de uitzending te reageren.


Het moet niet gekker worden dan Rob en de Rebellen: eindelijk een programma waar je op zit te wachten. Geen TV, geen talkshow, geen radio maar wel een flitsende, adembenemende maalstroom die je meeneemt naar het Einde der Tijden.Waar: Theatrum Anatomicum, Nieuwmarkt 4, 1012CR, Amsterdam

Wanneer: 7 december 2005, 20.00 uur

Toegang: gratis

Stream: _http://connect.waag.org <http://connect.waag.org/>_ –nieuwste quicktimeplayer-
-- Sam Nemeth hoofd communicatie Waag Society Nieuwmarkt 4 1012CR Amsterdam 020-5579898


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).